La Coca del Casar presenta dijous les seves jornades gastronòmiques amb Koldo Royo a Palma

Actualizado: martes, 27 mayo 2008 13:07

PALMA DE MALLORCA, 27 de maig (EUROPA PRESS)

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Coca del Casar presentarà el pròxim 29 de maig a les 12.30 hores les seves jornades gastronòmiques al restaurant Koldo Royo, al passeig Marítim, 3, de Palma.

Les jornades tindran lloc del 29 de maig al 5 de juny. En aquesta ocasió, la Coca del Casar formarà part de la carta del restaurant i els clients es trobaran amb alguns plats elaborats per Koldo Royo a base de Coca del Casar, a més d'assaborir-la com aperitiu abans de les menjades i sopars.

Alguns dels plats que els clients podran degustar són 'Amanida de tomàquets amb Coca del Casar', 'Macarrons amb oli de trufa i Coca del Casar', 'Verat a la planxa amb patata vaig grillar i Coca del Casar', 'Braó de be en el seu suc amb crema de Coca del Casar' o 'Pa de pessic cruixent de figues amb gelat de Coca del Casar i figues de moro'.

Per a Javier Muñoz, director tècnic del Consell Regulador, "és la primera vegada que organitzam una activitat a les Illes Balears, un mercat molt important pel nostre producte i en constant creixement". "Amb aquesta acció de promoció pretenem donar-nos a conèixer encara més entre el consumidor mallorquí i mantenir la presència de la Coca del Casar en les millors cuines de la zona", afegeix Muñoz.