El Gran Hotel Sóller incorpora a la seva carta de vins les denominacions d'origen autòctones de les Balears

Actualizado: miércoles, 26 marzo 2008 18:46

PALMA DE MALLORCA, 26 de març (EUROPA PRESS)

El Gran Hotel Sóller ha incorporat a la seva carta de vins les denominacions d'origen autòctones de les Balears, de manera que a més d'oferir una àmplia varietat vinícola de les denominacions de Navarra, Ribera del Duero, Rioja, Penedès, Priorat, Rías Baixas i Rueda, entre d'altres, també oferirà la de Binissalem i la del Pla i Llevant, així com caldos de la terra de les Balears

Segons un comunicat emès avui, el sommelier del Gran Hotel Sóller, Sébastien Perret, va assenyalar que de tots els vins mallorquins la "joia" del celler és un 'mágnum' dels Cellers Miquel Gelabert, el 'Torrent Negre', de la denominació d'origen Pla i Llevant. Alhora, Perret va explicar que en els últims anys, els vins mallorquins s'han anat perfeccionant i avui dia la seva frescor i el seu inconfudible aroma mineral cada vegada són més apreciats en les tastos i en els concursos nacionals i internacionals.

"La seva incorporació a la carta de vins del restaurant Can Blau pretén contribuir a la seva promoció entre tots els turistes d'oci i de negoci que ens visiten i, a més, suposa un clar exemple de la nostra aposta pel desenvolupament de la cultura i les tradicions de Mallorca", va assegurar el sommelier.

Alguns dels vins locals que el Gran Hotel Sóller ha inclòs en la seva carta són "l'Obac de Binigrau" del celler Binigrau, el 'Ribas Blanco' del celler Ribas, els dos de la Denominació d'Origen (DO) Vi de la Terra de Mallorca; el 'José Luis Ferrer Viña Veritas Reserva' del celler José Luis Ferre, el 'Blanc de Blanc' del celler Maciá Batle, tots dos de la DO de Binissalem; el 'Aia' del celler Miquel Oliver i el 'Coallita de Fruits' d'Armer i Adrover de la DO Pla i Llevant.