24 de junio de 2019
5 de diciembre de 2016

COMUNICADO: Es presenten els FCBARCELONA PHOTO AWARDS a Nova York

NOVA YORK, December 2, 2016 /PRNewswire/ --

El FC Barcelona ha organitzat una xerrada anomenada Crossing Bridges, a l'Aperture Foundation de Nova York. Si bé ha estat la primera xerrada que porta aquest títol, pretén ser l'inici d'un moviment que vol portar canvis positius en els mons de l'Art i l'Esport

Per veure el comunicat multimèdia, feu clic a:

http://www.multivu.com/players/uk/7994851-fcbarcelona-photo-...

Els premis esperen la participació d'artistes que fan servir la fotografia com a vehicle d'expressió artística, fotògrafs professionals i fotoperiodistes. El Jurat donarà prioritat a les propostes que mostrin la pràctica d'esports en la vida quotidiana arreu del món.

Els FCBARCELONA PHOTO AWARDS confien en recuperar la unió que al llarg de la història hi ha hagut entre el món de l'Art i el de l'Esport. Amb el concepte Crossing Bridges el FC Barcelona té com a objectiu crear una plataforma en què tots dos mons puguin interactuar, comunicar-se i començar a col.laborar.

A la xerrada van participar:

Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona,

Azu Nwagbogu, fundador i director de l'African Artists' Foundation,

Stephen Mayes, director executiu de Tim Hetherington Trust,

Gail Buckland, autora, educadora, curator i autora de l'exhibició Who Shot Sports al Brooklyn Museum,

Jean-Denis Walter, propietari de l'única galeria especialitzada en fotografia esportiva a París.

L'artista i escriptor Chris Wiley, redactor adjunt de la revista Frieze, va moderar la xerrada.

Wiley es va interessar per un concurs fotogràfic tan ambiciós com els FCBARCELONA PHOTO AWARDS.

Stephen Mayes va assenyalar que el món de la fotografia estava en un gran moment, gràcies als avenços tecnològics.

Gail Buckland, va recordar que fins no fa gaire la fotografia esportiva era considerada per la majoria de fotògrafs com de "Segona Divisió". El mateix va ocórrer en el passat amb els fotògrafs de moda i amb aquells que seguien els artistes del rock. Això va canviar fa uns anys i confia que evolucioni igual amb els fotògrafs esportius.

Jean-Denis Walter va recordar que durant la seva vida professional ha vist moltes fotografies esportives que són autèntiques obres d'art.

Azu Nwagbogu va explicar quins criteris de selecció s'aplicaran a les fotografies i projectes que es presentin fins al 30 de desembre. Les imatges es valoraran per la història que recullen al voltant dels valors vinculats a l'esport.

El vicepresident Carles Vilarrubí va agrair l'interès que han despertat els premis, i es va mostrar molt satisfet del nombre i qualitat de les persones assistents a la taula rodona.

El 29 de novembre, Gail Buckland va oferir als ponents de la taula rodona una visita privada a la seva exposició Who Shot Sports al Brooklyn Museum.

http://photos.prnewswire.com/prnh/20161201/444600 

http://photos.prnewswire.com/prnh/20161201/444987 

contact us hello@keepinbrand.com   Passeig de Gràcia 77, 6th floor 08008 Barcelona, Spain http://www.keepinbrand.com