24 de abril de 2019
14 de noviembre de 2016

COMUNICADO: Es presenten a Paris els FCBARCELONA PHOTO AWARDS

PARIS, November 14, 2016 /PRNewswire/ --

Coincidint amb la celebració de Paris Photo, el vicepresident Carles Vilarrubí  

va presentar ahir els Premis davant de mitjans de comunicació francesos,  

artistes i agències de fotografia.  

Els FCBARCELONA PHOTO AWARDS es van presentar ahir a Paris, dins dels actes que FC Barcelona du a terme per donar a conèixer la primera edició dels seus premis a nivell internacional.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20161103/435775LOGO )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20161111/438367 )

L'esdeveniment, que coincideix amb la celebració de Paris Photo a la capital francesa, va tenir lloc a la Galeria Jean-Denis Walter, l'única de París especialitzada en fotografia esportiva, i va comptar amb la presència de Vicente Todolí, president del jurat de la categoria de foto única dels premis.

Durant les seves intervencions, tant Carles Vilarrubí com Jean-Denis Walter van destacar la importància d'estendre ponts entre els mons de l'art, la cultura i l'esport i van fer una crida a la difusió dels Premis per aconseguir la màxima participació en les dues categories.

Els FCBARCELONA PHOTO AWARDS són uns premis de fotografia de temàtica esportiva, dirigits tant a artistes que utilitzin la fotografia com a vehicle creatiu, com a fotògrafs professionals i fotoperiodistes que vegin en l'esport una forma d'expressió artística. Busquen identificar el treball fotogràfic que reflecteix conscientment els valors positius intrínsecs a l'esport i s'han creat amb la finalitat de donar reconeixement a aquests valors vistos a través de l'objectiu dels millors fotògrafs contemporanis.

Els premis tenen dues modalitats: Photo Award (foto única) i Project Award (idea de projecte), premiades amb 40.000EUR per a cadascun dels guanyadors.

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona 

"Sé que celebrant-se Paris Photo o Fotofever, avui la ciutat és plena d'esdeveniments relacionats amb l'art, i per això vull agrair especialment el gran suport que demostreu al projecte, estant aquí aquesta nit. El FC Barcelona sempre ha volgut estrènyer llaços amb el món de la cultura i confiem que aquesta iniciativa contribueixi a estendre ponts entre els dos mons".

Declaracions de Jean-Denis Walter, propietari de la Galeria del mateix nom 

"Vull agrair al Sr. Vilarrubí la seva presència aquí aquesta nit, demostrant que en l'art no hi ha mides. També felicito el FC Barcelona per posar en marxa una iniciativa com aquesta, que ajuda a enderrocar les barreres que existeixen avui entre l'art i l'esport. Per la meva experiència, conec bé com n'és de difícil unir tots dos mons".

Learn more about the FCBARCELONA PHOTO AWARDS clicking here [https://photoawards.fcbarcelona.com/?lang=en ]

http://www.multivu.com/players/uk/7972151-barca-fc-barcelona-photo-awards

Oriol Bonsoms +34-629-045-327  

Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20161111/438367

http://photos.prnewswire.com/prnh/20161103/435775LOGO