21 de abril de 2019
 • Sábado, 20 de Abril
 • Jueves, 18 de Abril
 • 18 de noviembre de 2016

  Nokia Bell Labs accelera la innovació a Espanya amb el llançament d'un nou centre satèl·lit

  MADRID, 18 Nov. (Portaltic/EP) -

  Nokia Bell Labs inaugura un nou centre d'investigació i innovació a Espanya centrat en les noves tecnologies de vídeo i, en particular, en les tecnologies de Realitat Virtual i Realitat Augmentada, que desenvoluparan un paper clau en la transformació digital dels sectors industrials, les empreses, les ciutats, les infraestructures i, en general, en la vida de les persones.

  El nou centre de Nokia Bell Labs es recolzarà en el coneixement i experiència en vídeo de l'equip d'innovació a Espanya i desenvoluparà noves plataformes i tecnologies de vídeo treballant conjuntament amb propietaris i desenvolupadors de continguts, i amb ecosistemes d'emprenedors i universitats.

  Nokia Bell Labs Espanya serà una part activa de la investigació i innovació de Nokia, centrada a explorar les possibilitats que facilita la tecnologia a l'ésser humà. També serà un catalitzador per a Nokia Espanya a l'hora de contribuir a desenvolupar el Mercat Únic Digital Europeu i l'Agenda Digital d'Espanya.

  "Esperem que aquest nou centre satèl·lit d'investigació i innovació de Nokia Bell Labs col·labori intensament amb el dinàmic ecosistema d'innovació espanyol, incloses universitats, start-ups, inversors, clients, col·laboradors i entitats públiques, així com amb la comunitat investigadora global", explica el president de Nokia Bell Labs, Marcus Weldon. "Les nostres capacitats i experiència en innovació i la nostra presència global amplien les possibilitats de l'enorme talent dels innovadors espanyols a l'hora d'impulsar els seus projectes i connectar amb la innovació científica i tecnològica global", afegeix.