22 de octubre de 2019
23 de febrero de 2018

El secretari de Telecomunicacions del Govern defensa no anar al sopar inaugural del rei

El secretari de Telecomunicacions del Govern defensa no anar al sopar inaugural del rei
TV3

BARCELONA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha defensat aquest divendres el seu dret a no assistir al sopar d'inauguració del Mobile World Congress (MWC) d'aquest diumenge, que presidirà el rei, i ha assegurat que és una decisió personal.

"Entenc que en aquest país tenim la llibertat de poder assistir als sopars que es creen convenients", ha manifestat en una entrevista en TV3 recollida per Europa Press.

"El MWC és molt més que aquest sopar de gala", ha sostingut, i ha considerat que l'important del congrés és posicionar a Catalunya en un àmbit tecnològic de referència, ajudar les empreses del sector, les reunions de negocis i les exposicions de novetats.

Quant al sopar, que tindrà lloc en el Palau de la Música, ha recordat que qui assistia habitualment per part de la Generalitat era el president, fet que "aquest any no és possible".

Puigneró va anunciar aquest dimarts a través del seu compte de Twitter que no assistirà al sopar d'inauguració del diumenge: "El rei ha perdut la legitimitat que esperàvem d'ell arran del seu discurs del 'a per ells' del 3 d'octubre. En conseqüència, com a secretari de Telecomunicacions del Govern de Catalunya, i en senyal de protesta, no assistiré a l'acte d'inauguració del MWC que ell presidirà".