15 de noviembre de 2019
 • Jueves, 14 de Noviembre
 • 8 de març de 2019

  El 061 incorpora a Palma una nova ambulància en horari nocturn per "disminuir el temps de resposta"

  El 061 incorpora a Palma una nova ambulància en horari nocturn per "disminuir el temps de resposta"
  CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

  El 061 SAMU de Balears ha incorporat una nova ambulància de suport vital bàsic (SVB) en horari nocturn amb base a Palma amb l'objectiu de "disminuir el temps de resposta i millorar la capacitat de gestió dels recursos actuals".

  Segons ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat, aquest reforç se sumeixi al contingent del que la Gerència del 061 disposa en aquesta àrea, que consisteix en sis unitats de SVB, situades a Palma, S'Arenal de Llucmajor, Marratxí, Santa Ponça i Andratx, i quatre unitats de suport vital avançat (SVA), situades a Son Espases, Són Llàtzer i Palmanova durant l'horari nocturn.

  En horari diürn, el contingent d'aquesta àrea és de setze recursos: deu unitats de SVB, quatre de SVA, una unitat de SVA amb infermer i un vehicle d'intervenció ràpida.

  La Gerència del 061 assumeix la responsabilitat de la coordinació, l'assistència i el transport sanitari en les urgències i les emergències de Balears. Atén una mitjana de 300 serveis diaris i, cada any, uns 93.000 trasllats i més de 500.000 trucades telefòniques, explicant la xarxa sanitària pública i la concertada.

  Para leer más