22 de mayo de 2019
 • Martes, 21 de Mayo
 • 15 de maig de 2019

  26M.- Gent per Formentera proposa unir amb bicicleta les zones d'Es Pujols i Illetes

  EIVISSA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  La formació Gent per Formentera ha proposat unir amb bicicleta les zones d'Es Pujols i Illetes, segons ha declarat la candidata al Consell, Alejandra Ferrer.

  Es tracta d'un projecte basat en les polítiques de sostenibilitat i respecte pel medi ambient aplicades durant la legislatura des del Consell, ha assegurat aquest dimecres.

  Segons ha detallat, es tracta d'oferir un nou enllaç entre el nucli turístic "més important" de la Illa i una de les zones "amb més valor mediambiental i paisatgístic" de Balears, que promou la mobilitat sostenible entre residents i visitants.

  Ferrer ha repassat alguns projectes executats també en Es Pujols, que han permès la conversió progressiva en zones de vianants de carrers interiors i de la plaça Europa, així com la reforma del passeig marítim.

  Segons ha anunciat, aquests projectes tindran la seva continuïtat amb l'habilitació de nous equipaments esportius, parcs o zones verdes i, en una tercera fase, es reformarà també l'avinguda Miramar i el carrer Punta Primera.

  Sobre la nova contracta de recollida de residus, ha assegurat que estarà "adaptada a la realitat actual i suposarà un pas endevant en el servei", aprofundint també en la neteja de platges i litoral.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído