19 de junio de 2019
11 de juny de 2019

El 40% de compradors d'immobles d'Engel & Völkers a Balears són estrangers

El 40% de compradors d'immobles d'Engel & Völkers a Balears són estrangers
ENGEL & VÖLKERS - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

La immobiliària Engel & Völkers ha determinat aquest dimarts que el 2018 el 40% de les seves transaccions al mercat immobiliari de Balears van pertànyer a compradors internacionals.

L'anàlisi també revela que Balears lidera "clarament" el mercat immobiliari a la regió del Mediterrani i, així mateix, la immobiliària preveu que la demanda de segones residències d'alt 'standing' a les Illes mantingui la senda ascendent el 2019.

"Les propietats de luxe a Mallorca, Eivissa i Menorca encara ofereixen un atractiu potencial d'apreciació, ja que l'alta demanda internacional es troba amb una oferta local molt limitada", ha assenyalat el director general d'Engel & Völkers a les Illes, Florian Hofer.

Pel que fa a Mallorca, el preu mitjà de les propietats residencials va augmentar a 1,6 milions d'euros el 2018, la qual cosa suposa un alça del 10 per cent respecte als 1,47 milions d'euros de 2017.

En el casc antic de Palma, Portixol i Son Vida, el preu mitjà dels apartaments és de 800.000 euros i el Port d'Andratx és un dels llocs més cars de l'illa, amb un cost mitjà per a les viles de 4,5 milions d'euros.

Pel que fa a Eivissa, els preus de les propietats es mantenen estables i en 2018 el preu mitjà dels immobles 'premium' va ser de 4,1 milions d'euros, si bé els apartaments registren un preu mitjà de 950.000 euros.

A Menorca, els preus s'han mantingut estables a causa de l'alta demanda de compradors estrangers i les propietats més cercades són les cases de vacances amb vista al mar en el sud-est i nord-est.

El passat any, les finques més 'premium' als centres turístics es van vendre fins a per 3 milions d'euros, mentre que les cases a la capital, Maó, i a l'àrea al voltant del port de Ciutadella van registrar un preu mitjà d'1,5 milions d'euros.

Contador

Lo más leído