25 de enero de 2020
 • Viernes, 24 de Enero
 • 31 de desembre de 2018

  Actúa Baleares presenta una denúncia contra Arran per "amenaces de mort"

  Actúa Baleares presenta una denúncia contra Arran per "amenaces de mort"
  ARRAN

  PALMA DE MALLORCA, 31 Dic. (EUROPA PRESS) -

  Actúa Baleares ha presentat aquest dilluns una denúncia davant la Policia Nacional contra el col·lectiu independentista Arran per "amenaces de mort", després que varis dels seus membres hagin penjat "un ninot amb la foto" del president d'aquest partit, Jorge Campos, "i un cartell amb el seu nom penjat en un fanal".

  Des d'Actua, han explicat que "és l'enèsima amenaça que rep per part del separatisme pancatalanista" i que la denúncia va dirigida contra els membres d'Arran que "van proferir les amenaces de mort" i contra els responsables de la manifestació.

  Campos ha assenyalat que "aquests radicals que van participar en la manifestació ultra" són membres també "dels partits separatistes" amb els quals governa el PSOE, a Balears amb Francina Armengol i al Govern d'Espanya amb Pedro Sánchez.

  Segons ha dit, els càrrecs públics que han encapçalat la manifestació han legitimat amb la seva presència conductes delictives". Així, ha censurat que "el radicalisme més exacerbat ocupa les institucions gràcies al PSOE" però ha afegit que "en cinc mesos" els hauran "desallotjat del poder perquè Balears no sigui la nova Catalunya separatista".

  Para leer más