16 de junio de 2019
 • Sábado, 15 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Acusat de narcotràfic assegura que els viatges a la Península eren per anar a concerts de Niña Pastori

  Ha assenyalat que una persona li va demanar que comprés precursors de drogues però no pot dir el seu nom per "por a represàlies"

  Acusat de narcotràfic assegura que els viatges a la Península eren per anar a concerts de Niña Pastori
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  Un acusat dins d'una trama de narcotràfic a gran escala ha assegurat aquest dimarts davant l'Audiència Provincial de Balears que molts dels viatges que realitzava a la Península eren per anar a concerts de Niña Pastori. "Sóc amic íntim de Chaboli, el seu marit, i sempre que puc vaig als seus concerts", ha dit.

  Durant la seva declaració, ha negat els fets i ha assegurat que no coneixia que l'altre dels acusats --amic i veí del barri-- estava relacionat amb el trànsit de drogues. "Aquestes coses ni les he preguntat ni m'interessen", ha assenyalat.

  No obstant això, a l'interrogatori, el jove ha explicat que és consumidor de cocaïna però que no ho sap gairebé ningú. "La droga la comprava a Son Banya", ha detallat. Tal com ha dit, per això, el seu amic --que sí ha admès els fets-- no sabia que ell era consumidor.

  En concret, la resta dels investigats --cinc-- va arribar aquest dilluns a un acord amb el Ministeri Fiscal pel qual van acceptar una pena conjunta que ascendeix a 31 anys de presó.

  D'altra banda, l'acusat, a qui, després d'un registre policial al seu domicili, se li van trobar diversos productes precursors --substàncies químiques usades per elaborar drogues--, ha explicat que una persona li va encarregar que les comprés per Internet però no ha dit el seu nom per "por a represàlies" contra ell i la seva família. Sobre això, ha detallat que l'hi van demanar com a "favor" però que ell no sabia per a què servien les substàncies. "Si hagués sabut que eren il·legals no les hagués demanat", ha asseverat.

  Contador

  Lo más leído