19 de abril de 2019
 • Jueves, 18 de Abril
 • 23 de setembre de 2010

  AECA demana una reunió amb Foment perquè li doni explicacions sobre la seva intenció de revisar les tarifes

  PALMA DE MALLORCA, 23 Set. (EUROPA PRESS) -

  L'Associació Espanyola de Companyies Aèries (AECA) ha sol·licitat una reunió amb el Ministeri de Foment perquè els aclareixi les accions que el Govern preveu emprendre orientades a concertar amb les companyies aèries una evolució de la tarifa bàsica més d'acord amb la situació del mercat, segons ha afirmat a Europa Press el president de l'associació, Felipe Navío.

  Navili s'ha mostrat escèptic davant dels diferents anuncis que ha anat llançant el Ministeri respecte a la possibilitat de retallar el descompte del 50 % sobre les tarifes del transport per als residents de les Balears, Canàries, Ceuta-Melilla.

  Precisament, el mateix Ministeri ha informat aquest dimecres que intentarà mantenir el descompte del 50 % i que va a treballar a concertar amb les companyies aèries una evolució de la tarifa bàsica més d'acord amb la situació del mercat, que "es tradueixi en una reducció del que paga el ciutadà".

  El departament dirigit per José Blanco també ha apuntat a la seva voluntat de fer més sostenible el sistema de subvencions, per al que és "imprescindible eliminar qualsevol ineficiència o frau".

  A més i després de reiterar el compromís amb l'eliminació del frau, va exposar la seva disposició de garantir la prestació de les obligacions de servei públic interinsular i, per tant, la seva "suficiència econòmica".