22 de agosto de 2019
7 de octubre de 2009

Agenda informativa d'Europa Press avui demà dimecres, 7 d'octubre, a Balears

PALMA DE MALLORCA, 7 Oct. (EUROPA PRESS) -

10.00.- El conseller de Turisme, Miquel Nadal, assistirà a la inauguració de les III Jornades Internacionals Turisme i Medi Ambient. Escola de Hoteleria. UIB.

10.30.- Assemblea de CCOO i UGT sobre la '2a Jornada Mundial pel Treball Decent'. Palacio Municipal. Després, partiran a Delegació de Govern.

10.30.- Rueda de premsa sobre les jornades organitzades pel Ministeri d'Indústria 'e-Administració, obert 24 hores'. Raixa, Bunyola.

11.00.- El president del Govern, Francesc Antich, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, inauguraran la residència per a persones dependents. Carretera de Palma a Artà, km.0,1.

11.00.- El portaveu del PP al Consell, Jaume Font, informarà sobre els temes en els quals treballa el grup amb vista al pròxim ple. Sala de premsa del Consell.

11.00.- El president del IEB, Sebastià Serra, presentarà la 'Diada de les Balears a Washington'. Seu IEB.

11.00.- El conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, presentarà el balanç de la campanya d'incendis. Conselleria.

11.30.- La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, signarà un conveni per a promocionar el Pla de Comerç Excel·lent. Conselleria de Comerç.

12.15.- El conseller insular de Benestar Social, Jaume Garau, informarà sobre l'últim informe de l'Observatori Social de la Crisi. IMAS (General Riera, 67).

12.30.- El conseller de Turisme, Miquel Nadal, assistirà a la inauguració de TaPalma 2009. Casal Solleric.

12.30.- Presentació de l'espectacle 'El sopar' d'Els Joglars. Sala Granados 2 de l'Auditorium.

13.30.- Junta de portaveus del Parlament.

14.00.- El delegat del Govern, Ramon Socías, assistirà a la lliura de plaques commemoratives als familiars dels guàrdies civils assassinats per ETA en Palmanova. Només Gràfics. Hotel Gran Melià Victòria.

16.30.- Comissió no permanent de Salut del Parlament. Sala Verda.

17.30.- El director general d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació, Pere Oliver, presentarà la ponència que clausurarà el Fòrum d'Investigació en Cuina i Nutrició. Cases de Son Espanyol, ParcBIT.

18.00.- El conseller d'Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero, compareix per informar sobre l'estat del Pacte per un habitatge assequible. Sala Verda del Parlament.

19.30.- Presentació de l'edició en català del llibre 'Palma a través de la cartografia'. Sala de plens de l'Ajuntament de Palma.