24 de mayo de 2019
 • Jueves, 23 de Mayo
 • 5 de octubre de 2010

  Agenda informativa d'Europa Press per a aquest dimarts, 5 d'octubre, a Balears

  PALMA DE MALLORCA, 5 Oct. (EUROPA PRESS) -

  --11.00 hores.- El president balear, Francesc Antich, obre el Debat de Política General de la Comunitat. Parlament.

  --11.00 hores.- El comitè d'empresa de SBT es concentra per reclamar un model que acabi amb la inestabilitat laboral dels serveis informatius d'IB-3. Respecte del Parlament.

  --11.00 hores.- El regidor de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura de Palma, Eberhard Grosske, presenta el balanç de l'estat de les llistes d'espera en els serveis socials municipals. Ajuntament.

  --11.00 hores.- La Federació de Serveis d'ÚS informa de les accions que emprendrà davant de la retallada del salari dels professors de l'ensenyament concertada. Carrer Cigne, 17).

  --11.00 hores.- El president de Mallorca Sense Fam, Bernat Vicens, presenta l'informe de gestió del primer any de l'entitat. Carrer Vinyet, 9.

  --11.00 hores.- La consellera insular d'Economia i Turisme, Isabel Oliver, presenta la carta de vins de Mallorca que s'ha distribuït en els restaurants i botigues de l'illa. Edifici de la Misericòrdia.

  --11.00 hores.- La regidora de Cultura de Palma, Nanda Ramon, presenta el programa de concerts de la banda municipal de música. Can Oms.

  --11.30 hores.- El GOB presenta l'acció simbòlica que organitzarà amb motiu del Dia Local contra el Canvi Climàtic. Carrer Manuel Sanchís Guarner, 10).

  --11.30 hores.- Presentació del nou Consell d'Estudiantes de la UIB. Seu del Consell d'Estudiantes, Aulari, campus universitari.

  --12.00 hores.- El director insular de Cultura, Maties Garcías, presenta l'exposició 'Els límits de la figuració. Fons d'art contemporani del Consell de Mallorca'. Museu Krekovic (Carrer de la Ciutat Querétaro, 3).

  --12.00 hores.- Jornada d'acollida per als nous alumnes de l'Escola de Turisme de les Balears i de l'Escola Internacional de Protocol. Seu ETB (Carrer Sol, 3. Palma).

  --12.30 hores.- La consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració, Fina Santiago, assisteix a la inauguració del nou local del Banc d'Aliments. Mercapalma (Carrer Cardenal Rossell, 182).

  --18.00 hores.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, rep a l'agrupació de veterans del Club Deportivo Hispania al 68 aniversari de la seva fundació. Castillo de Bellver.

  --19.00 hores.- La premi Nacional de Fotografia Cristina García Rodero participa a l'acte en el qual es fan públics els guardonats de l'II Premi de Fotoperiodisme de les Balears. Teatre Principal de Palma.

  --19.30 hores.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, visita el Camí Nou, que uneix les barriades de Sa Indioteria i Son Cladera. Carrer Galatzó cantonada amb el carrer Sant Pau.