23 de octubre de 2019
 • Martes, 22 de Octubre
 • 24 de setembre de 2009

  Agenda informativa d'Europa Press per avui dijous, 24 de setembre, a Balears

  PALMA DE MALLORCA, 24 Sep. (EUROPA PRESS) -

  09.30.- Començament de la conferència 'Ecomediterrània' organitzada per la Conselleria de Medi Ambient. 11.15.- Rueda de premsa. Sala d'actes del Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca. Desviament de la carretera de Sóller, km 8,2.

  11.00.- Tercera i última sessió del Debat de l'Estat de l'Autonomia. Parlament dels Illes Balears.

  11.00.- El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, signarà un contracte de patrocini entre l'esportista de pesca submarina Pedro Carbonell i la Fundació Illesport. Despatx del conseller. Conselleria. Palma Sorra.

  11.00.- El conseller d'Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, presentarà la nova temporada de concerts de l'Orquestra Simfònica de les Balears. Conselleria.

  11.00.- El regidor de l'àrea de Benestar Social, Participació Ciutadana i Cultura de l'Ajuntament de Palma, Eberhard Grosske, explicarà el nou model de gestió de centres culturals a la capital balear. Sala de premsa. (OBS: Accés a través del vestíbul de Cort, travessant el pati de la biblioteca).

  11.30.- El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, assistirà a la presentació del Torneig Illes Balears de vòlei. Sala d'actes del Palma Sorra.

  12.00.- El conseller d'Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, assistiran a l'acte d'obertura del curs acadèmic 2009-2010 de la Universitat dels Illes Balears (UIB). Sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos.

  12.00.- La consellera insular de Medi Ambient, Catalina Julve, i el director gerent de Gesma, Biel Fortuny, signaran un conveni per desenvolupar un pla de reducció, reutilització i reciclatge de residus. Sala d'actes. General Riera, 111.

  12.00.- El director general de Cultura, Pere Joan Martorell, informarà sobre els programes 'Balear Music Tour' i 'Català Music Tour'. Conselleria.

  12.30.- El president del Govern, Francesc Antich, i l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, assistirà al XII Congrés Ordinari d'UGT-Balears. Riskal.

  13.00.- Acte de presentació de les Jornades Nacionals de Dermofarmàcia 2009. Sala Granados. Auditorium de Palma.

  13.30.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, assistirà a la celebració de la festivitat de 'La Mercè' que se celebra al centre Penitenciari de Palma.

  19.00.- La directora general de Farmàcia, Rosa Alis, inaugurarà les Jornades Nacionals de Dermofarmàcia. Auditòrium de Palma.

  20.30.- La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, assistirà a l'acte de lliurament dels premis de la Cambra de Comerç. Restaurant Es Molí Des Comte.