10 de diciembre de 2019
2 de juliol de 2009

Agenda informativa d'Europa Press per avui dijous, 2 de juliol, a Balears

PALMA DE MALLORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

10.00.- Ple del Consell de Mallorca.

10.00.- El director general de Mobilitat, Antoni Verger, rebrà als representants del Senat alemany per després dirigir-se a l'hotel Tryp Palma. Estació Intermodal.

10.00.- El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, visitarà les obres del futur Casal de Juventut de Son Llàtzer. Cra. de Son Ferriol, parcel·la 911 (entre restaurant Can Maties i Miquel i l'hospital Son Llàtzer).

10.30.- El director del CRE, Antoni Riera, presentarà l'informe de conjuntura de juny. C/ del Ter, 16. Polígon Son Fuster.

10.45.- El regidor de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, signarà un conveni per adherir-se a la Xarxa de Ciutats Refugi. Sala de juntes de l'Ajuntament.

11.00.- La primera tinent d'alcalde, Cristina Cerdó, presentarà el VII Cicle de Música en Sa Gerreria. Plaza Llorenç Bisbal.

11.15.- El secretari d'Institucional i Polítiques d'Ocupació de CCOO, Rafel Borràs, valorarà les dades de l'atur.

12.00.- La consellera de Treball i Formació, Joana M. Barceló, informarà de les dades de l'atur de juny. Conselleria de Treball i Formació.

12.00.- El portaveu del PP, Carlos Simarro, comentarà els temes d'actualitat de la setmana. Seu del PP.

12.00.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, assistirà a la posada en funcionament d'un nou carril bici. Intersecció entre el camí de la Vileta i carrer Salvador Dalí (rotonda Policlínica Miramar).

13.00.- La tinent d'alcalde de Relacions Institucionals, Turisme, Comerç i Consum, Joana Maria Borràs, anunciarà els resultats de la demanda turística de Palma. Sala de juntes.

16.30.- La consellera insular de Territori, Maria Lluïsa Dubon, inaugura les I Jornades d'Urbanisme i Ordenació del Territori. Centre de Cultura Sa Nostra.

17.45.- El conseller de Presidència Albert Moragues i el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, compareixeran davant dels mitjans després de la Junta Rectora de l'Institut Ramon Llull. Sala de premsa del Consolat.

19.00.- El regidor de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, presentarà la conferència 'Unrwa, 60 anys amb els refugiats de Palestina'. Centre Cultural Flassaders.

19.30.- El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, assistirà a la clausura del curs 2009 de l'Acadèmia Mèdica Balear. Sala de conferenciïs del Centre de Cultura Sa Nostra.