14 de octubre de 2019
 • Domingo, 13 de Octubre
 • Sábado, 12 de Octubre
 • 6 de juliol de 2009

  Agenda informativa d'Europa Press per avui dilluns, 6 de juliol, a Balears

  PALMA DE MALLORCA, 6 Jul. (EUROPA PRESS) -

  10.30. - La presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, i la consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, assisteixen a l'inauguració del curs 'Repensant els feminismes'. Edifici Sa Riera (carrer Miquel dels Sants Oliver, 2).

  11.00. - La primera tinent d'alcalde de Medi ambient, Cristina Cerdó, lliura les quatre banderes blaves assolides per primera vegada a Palma. Platja de Can Pere Antoni (enfront dels molins).

  11.00. - El conseller de Presidència, Albert Moragues, presenta les conclusions extretes de la primera reunió presencial del Forum de la Ciutadania. Conselleria de Presidència.

  11.30. - Presentació de l'actuació del Circ Bouffon. Teatre Principal.

  11.30. - La consellera de Comerç, Francesca Vives, en presenta tres noves línies de subvencions per al foment de les energies renovables. Conselleria.

  11.30. - Presentació de l'exposició 'El vinyet. Antologia de literatura i vinya de la comarca de la D.O. Binissalem'. Sala de premsa de la Misericòrdia.

  12.00. - El president del Govern, Francesc Antich, i l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, signen un conveni de col·laboració per a la consulta i impressió de dades del padró. Capella del Consolat.

  13.00. - La vicepresidenta del Parlament, Aina Rado, rep en audiència l'activista saharaui Aminattou Haidar. Parlament.

  14.00. - Presentació de l'obra col·lectiva 'La potestat reglamentària dels Consells Insulars'. Sala de plens del Consell.

  17.00. - La presidenta del Consell, Francina Armengol, rep en audiència Aminattou Haidar. Consell.

  18.00. - Roda de premsa d'Aminattou Haidar al Col·legi d'Advocats de Balears (Rambla dels Ducs de Palma, 10).

  19.00. - Conferència d'Aminattou Haidar 'Lluita al Sahara Occidental pels drets humans'. Sala d'actes del Col·legi d'Advocats.