15 de octubre de 2019
6 de juliol de 2009

Agenda informativa d'Europa Press per avui dilluns, 6 de juliol, a Balears

PALMA DE MALLORCA, 6 Jul. (EUROPA PRESS) -

10.30.- La presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, i la consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, assisteixen a la inauguració del curs 'Repensant els feminismes'. Edifici Sa Riera (carrer Miquel dels Sants Oliver, 2).

11.00.- La primera tinent d'alcalde de Medi Ambient, Cristina Cerdó, lliurament les quatre banderes blaves aconseguides per primera vegada a Palma. Platja de Can Pere Antoni (davant dels molins).

11.00.- El conseller de presidència, Albert Moragues, presenta les conclusions extretes de la primera reunió presencial del Fòrum de la Ciutadania. Conselleria de presidència.

11.30.- Presentació de l'actuació del Circ Bouffon. Teatre Principal.

11.30.- La consellera de Comerç, Francesca Vives, presenta tres noves línies de subvencions per al foment de les energies renovables. Conselleria.

11.30.- Presentació de l'exposició 'El vinyet. Antologia de literatura i vinya de la comarca de la D.O. Binissalem'. Sala de premsa de la Misericòrdia.

12.00.- El president del Govern, Francesc Antich, i l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, signen un conveni de col·laboració per a la consulta i impressió de dades del padró. Capilla del Consolat.

13.00.- La vicepresidenta del Parlament, Aina Rado, rep en audiència a l'activista sahrauí Aminattou Haidar. Parlament.

14.00.- Presentació de l'obra col·lectiva 'La potestat reglamentària dels Consells Insulars'. Sala de plens del Consell.

17.00.- La presidenta del Consell, Francina Armengol, rep en audiència a Aminattou Haidar. Consell.

18.00.- Roda de premsa de Aminattou Haidar al col·legi d'Advocats de les Balears (Rambla dels Ducs de Palma, 10).

19.00.- Conferència de Aminattou Haidar 'Lluita al Sàhara Occidental pels drets humans'. Sala d'actes del Col·legi d'Advocats.