18 de octubre de 2019
22 de juliol de 2009

Agenda informativa d'Europa Press per avui dimecres, 22 de juliol, a Balears

PALMA DE MALLORCA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

09.30.- La directora de l'Institut Balear de la Dóna, Lila Thomàs, assistirà a la recollida de firmes d'adhesió al manifest 'Compromís Homes per a la Igualtat'. Biblioteca del Parc Central de Bombers.

10.00.- El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Carles Manera, i la consellera d'Educació i Cultura, Bárbara Galmés, signaran un acord de col·laboració per desenvolupar la Plataforma de Digitalització de Balears. Sala magna de la Conselleria d'Economia. Carrer Palau Reial, 17.

10.00.- El director general de Mobilitat, Antoni Verger, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, assistiran a la inauguració de la mostra 'Mediterrània, la nostra mar, la mar de tots'. Estació Intermodal de Palma.

10.00.- El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, presentarà la nova imatge de les ambulàncies insulars. Plaza de España. Davant de la Conselleria.

10.30.- El president del Govern, Francesc Antich, rebrà en audiència al president del Consell Econòmic i Social (CES), Llorenç Huguet. Consolat de Mar.

10.30.- La directora general de l'Agència Tributària de les Balears, Maria Antònia Truyols, presentarà els resultats del servei de Renda Àgil 2009. Sala de premsa de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

10.30.- El regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Antoni Donaire, presentarà la carta de serveis de la Unitat d'Intervenció Immediata (UII). Nova sala premsa del consistori. Entrada per Plaza Santa Eulalia, 8.

11.00.- El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Jaume Font, informarà sobre els temes que la formació defensarà en el pròxim ple de la Institució Insular. Sala de premsa.

11.00.- El Sindicat Independent d'Ensenyament (ANPE) informarà sobre l'estat actual del professorat. Seu. Carrer Bisbe Rafael J. Verger. Palma.

11.00.- Presentació del CD+DVD 'Nou Romancer'. Seu de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB). Carrer Peraires, 24.

11.30.- El conseller de Turisme, Miquel Nadal, informarà als mitjans de comunicació sobre la constitució del Consorci per la Millora de les Infraestructures Turístiques i pel Foment de la Desestacionalització de l'Oferta a l'illa de Mallorca. Conselleria.

11.30.- Acte de presentació d'un programa informàtic de suport al diagnòstic i tractament de la litiasi renal. Sala de juntes de Sa Riera. Carrer Miquel dels Sants Oliver. Palma.

11.30.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, descobrirà la placa que dóna nom al carrer de Ramon Serra, antiga carrer de Capità Riera Pou. Cantonada amb el carrer Cabo Cánaves Costa.

11.30.- Acte de presentació de www.macrofono.es, un portal 2.0 que recull tota l'actualitat musical de Mallorca. Teatre Sans.

12.00.- El president del Govern, Francesc Antich, i el conseller d'Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero, signaran l'acord d'adhesió al Pacte per a un habitatge adequat i accessible dels quatre Consells Insulars. Consolat de Mar.

12.00.- El president insular del PP, Joan Rotger, informarà sobre el desenvolupament de la reunió mantinguda avui entre alcaldes, portaveus municipals i regidors d'Hisenda del PP per analitzar el nou sistema de finançament autonòmic. Seu PP.

12.00.- La presidenta del Comitè d'Empresa d'Spanair, Eva Marín, informarà sobre les accions a desenvolupar en els pròxims dies. Sala de premsa de la seu de CCOO. Carrer Francesc de Borja Moll, 3.

12.30.- La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera insular de Cultura i Patrimoni, Joana Lluïsa Mascaró, presentarà el XXI Certamen de Teatre Amateur de Consell i Teatre Principal. Teatre Principal de Palma.

13.00.- La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, donarà audiència al coronel Manuel Fernández Roca-Teigel. Sala d'audiències de la Institució Insular.

16.30.- El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, acudirà al ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Ministeri de Sanitat i Política Social. MADRID.

17.00.- El president del Govern, Francesc Antich, presidirà la constitució de la Comissió Interdepartamental de Turismo. Consolat de Mar.

19.30.- La consellera d'Educació i Cultura, Bárbara Galmés, la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, així com d'altres autoritats, assistiran a l'acte de graduació del curs acadèmic 2008-2009 de la Universitat dels Illes Balears (UIB). Son Lledó.