13 de agosto de 2020
29 de juliol de 2009

Agenda informativa d'Europa Press per avui dimecres, 29 de juliol, a Balears

PALMA DE MALLORCA, 29 Jul. (EUROPA PRESS) -

10.00.- El president del Govern, Francesc Antich, signarà amb la ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, el conveni de col·laboració per a la compra de la finca de Planícia. Ministeri de Medi Ambient.

10.30.- El president de la patronal dels instal·ladors elèctrics a nivell nacional, Francisco Paramio, assistirà a una jornada sobre liberalització del mercat elèctric. Seu d'Asinem (Polígon de Marratxí. c/ Teixidors, 16 nau A1-A).

10.45.- La consellera insular de Territori, Maria Lluïsa Dubón, presentarà els nous vehicles per agilitar els treballs dels inspectors que es desplacen per Mallorca per restituir la legalitat urbanística en sòl rústic. Pàrquing del Llar de la Infància (c/General Riera, 113).

10.45.- El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Jaume Font, informarà sobre els temes que el seu grup defensarà en el pròxim ple de la institució insular. Consell de Mallorca.

11.00.- La consellera d'Educació i Cultura, Bárbara Galmés, presentarà les dades de sol·licitud de matriculació en els cicles formatius d'FP per al curs 2009-10. Conselleria d'Educació.

11.00.- El president de la Cambra de Comerç, Joan Gual, presentarà un paquet de propostes davant de l'actual context d'incertesa econòmica. Cambra de Comerç de Mallorca.

11.00.- Les entitats membres de la Unió d'Associacions de Centres d'Assistència a Persones amb Discapacitat de les Balears (UNAC) criticaran el canvi d'usos del centre Joan Crespí. Seu central UNAC (c/Cala Blanca, 2).

11.30.- El conseller de presidència, Albert Moragues, explicarà la constitució de la Secció Insular de Mallorca encarregada del traspàs de les competències del Govern al Consell. Consell de Mallorca.

11.30.- El secretari general del PSM, Biel Barceló, presentarà iniciatives polítiques a favor dels treballadors de Spanair. Seu del PSM.

11.30.- La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Nanda Ramon, presentarà les exposicions 'María Lluïsa Aguiló. Obres 1996-2009' i 'L'obra d'art. Fons artístic dels primers 45 anys de l'OCB'. Ses Voltes.

12.00.- La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, presentarà les subvencions per modernitzar el parc automobilístic de vehicles per carretera. Conselleria de Comerç.

12.00.- La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, rebrà en audiència a la candidata a la presidència de Ruanda, Victoire Umuhoza. Consell de Mallorca.

13.00.- La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, assistirà a la presentació de la campanya de vendes de productes locals que posarà en marxa Eroski. Eroski de Son Moix (camí dels Reis-cantonada carretera Puigpunyent).

13.00.- Reunió entre el secretari general del PSM, Biel Barceló, i el president de UM, Miquel Ángel Flaquer. Seu del PSM.

18.45.- La secretària general del PSIB, Rosamaria Alberdi, informarà sobre la reunió del Consell Polític d'aquest partit per valorar els dos primers anys del Govern. Seu de l'ONCE.