19 de agosto de 2019
 • Domingo, 18 de Agosto
 • Sábado, 17 de Agosto
 • 25 de setembre de 2009

  Agenda informativa d'Europa Press per avui divendres, 25 de setembre, a Balears

  PALMA DE MALLORCA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

  09.00.- Inauguració de les Jornades Tributàries organitzades per l'Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears. Hotel Pal·les Atena de Palma.

  10.30.- La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Rosamaria Alberdi, compareixerà davant dels mitjans per explicar el Pla Estratègic de Modernització de la Justícia. Seu PSIB.

  11.00,. El delegat del Govern a Balears, Ramon Socias, presentarà el desplegament del Servei Integral de Vigilància Exterior (SIVE) a Balears. Delegació del Govern.

  11.00.- La directora general de Política Lingüística, Margalida Tous, presentarà el CD 'Geografia literària de Salvador Galmés'. Aula vermella del Casal Solleric.

  11.00.- La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, donarà audiència als representants de la 'Federació d'Associacions de Dones Rurals'. Sala d'audiències de la Institució Insular.

  11.30.- Els escriptors Juan Goytisolo i Félix Azúa, atendran als mitjans de comunicació en el marc de les Conversis Literàries de Formentor. Hotel Barceló Formentor.

  12.00.- Consell de Govern. Consolat de Mar.

  12.00.- Esquerra i l'Obra Cultural Balear (OCB), presentaran conjuntament les iniciatives que el diputat de la formació al Congrés, Joan Tardà, portarà a terme davant l'agressió lingüística d'un jove a Palma. Seu de l'OCB. Carrer Pere Bartomeu Pou, 31.

  12.00.- La regidora de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Yolanda Garví, explicarà les novetats en relació amb la urbanització de Bellavista. Sala de premsa del consistori

  12.30.- La consellera d'Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa, inaugurarà la conferència 'TIC i Turisme'. Centre Empresarial Son Espanyol. Parc Bit. Carretera de Valldemossa, km 7,4.

  12.30.- El president del Govern, Francesc Antich, pressidirà la firma del conveni 'Mesures per ajudar a famílies amb problemes econòmics sobre habitatge', que signarà el Govern amb cinc entitats bancàries de les Balears. Consolat de Mar.

  13.30.- El conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, clausurarà les 'Jornades Ecomediterrània'. Parc de Tecnologies Ambientals. Desviament de la carretera de Sóller.

  18.00.- Comitè Executiu del PP. PRESA D'IMATGES. Hotel Tryp Bellver.

  19.00.- Rueda de premsa del PP per explicar el contingut de la reunió del Comitè Executiu i la Junta Directiva Regional. Hotel Tryp Bellver. Passeig Marítim.

  20.30.- La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, assistirà a la preestrena del primer capítol de la segona temporada de la seriosa documental 'Memòria i Oblit d'una Guerra'. Biblioteca Can Sales.