18 de enero de 2020
 • Viernes, 17 de Enero
 • 4 de setembre de 2009

  Agricultura inverteix 1,2 milions d'euros en per a l'activitat pesquera de quatre embarcacions que seran destruïdes

  PALMA DE MALLORCA, 4 Sep. (EUROPA PRESS) -

  La Conselleria d'Agricultura i Pesca invertirà un total d'1,2 milions d'euros a parar l'activitat pesquera d'un total de quatre embarcacions que seran destruïdes, tal com obliga la subvenció, pel que deixaran de pescar en les modalitats d'arrossegament i palangre de superfície.

  Així ho ha manifestat la portaveu del Govern, Joana Barceló, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, en què ha explicat que totes les comunitats autònomes d'àmbit mediterrani estan sotmeses a un pla de gestió estatal, amb vigència fins al 31 de desembre, que obliga a reduir en un 10% a tot l'Estat aquest tipus de flotes.

  Així, l'arxipèlag també està obligat a complir amb aquesta reducció, i en ella participa de manera activa paralitzant embarcacions, sobretot les que donen de baixa definitiva l'activitat, són embarcacions d'arrossegament. Així, a partir d'ara només quedaran cinc embarcacions en actiu.

  Finalment, Barceló va incidir que la política del Govern, en aquesta matèria, és "apostar per una pesca sostenible i vetllar per l'activitat dels pescadors".