5 de agosto de 2020
20 de octubre de 2008

Air Berlin permetrà reservar vols per a l'estiu que ve a partir del 29 d'octubre

PALMA DE MALLORCA, 20 d'octubre (EUROPA PRESS)

Air Berlin i NIKI permetran reservar, a partir del pròxim 29 d'octubre, tots els vols directes des de la Península Ibèrica cap a Alemanya i Àustria, així com tots els peninsulars via Palma de Mallorca i els de connexió des de les Illes Canàries cap a ciutats alemanyes i austríaques, referents a la seva temporada d'estiu que començarà el pròxim 3 d'abril de 2009 i finalitzarà l'octubre de 2009.

En un comunicat, l'aerolínia va detallar també que ha ampliat la seva oferta de vols cap a Alemanya per a la temporada que ve d'estiu. Així, per primera vegada haurà un vol directe diari des de Palma cap a Karlsruhe/Baden-Baden a l'estat federat alemany de Baden-Württemberg.

Alhora, són novetat els vols setmanals directes des d'Almeria cap a Frankfurt, de Jerez de la Frontera cap a Düsseldorf i d'Eivissa a Dortmund.

Les persones que reservin amb antelació poden estalviar assegurant-se els bitllets més econòmics a través de la pàgina web de la companyia, del telèfon 902.320.737 o en les agències de viatges.