18 de julio de 2019
14 de gener de 2019

Aitor Morrás postula com a candidat de Podem a la batlia d'Eivissa

Aitor Morrás postula com a candidat de Podem a la batlia d'Eivissa
PARLAMENT IB - ARCHIVO

EIVISSA, 14 Ene. (EUROPA PRESS) -

El diputat de Podem en el Parlament, Aitor Morrás, ha anunciat aquest dilluns de manera oficial la seva intenció de ser candidat a la batlia d'Eivissa en les eleccions de maig.

Segons ha informat en un comunicat, aquesta setmana presentarà la seva precandidatura, el termini de la qual d'inscripció s'obre el 16 de gener.

Morrás ha assegurat que assumeix la "responsabilitat" i el "compromís" de treballar en l'administració més propera a la ciutadania per "millorar i transformar la ciutat". El seu objectiu és "aconseguir una ciutat més amable, més solidària i amb un equip de govern municipal que escolti als seus veïns".

El precandidat ha dit que aquests objectius només es poden aconseguir mitjançant polítiques "ètiques, solidàries, transparents i respectuoses amb les persones i que denotin una nova forma de governar".

Igualment vol aconseguir un Ajuntament "més obert i participatiu", amb capacitat per recollir les demandes de la ciutadania i connectar l'acció municipal amb la realitat que viu la gent.

Així, vol que Eivissa sigui una ciutat amable i que "aquest sigui un espai on viure i créixer en plenitud de drets".