23 de enero de 2021
16 de desembre de 2008

AMPL.- Temporal.- Entre 100 i 120 persones de Mallorca són desallotjades a causa de les fortes tempestes

PALMA DE MALLORCA, 16 de desembre (EUROPA PRESS)

Entre 100 i 120 persones de l'illa van ser desallotjades avui d'una urbanització pròxima a l'Hospital palmesà de Son Llàtzer, Son Gallard, pel temporal que assota Mallorca, una trentena de les quals van ser reallotjades al pavelló Germans Escales, tot i que la majoria d'elles ho van fer en cases de familiars o amics.

Així ho van indicar fonts de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració a Europa Press, els qui van remarcar que l'objectiu és reubicar en hotels a les persones que no comptin amb cap lloc al qual poder acudir.

Actualment, la consellera del ram, Fina Santiago, i el regidor d'Afers Socials de l'Ajuntament de Palma, Eberhard Grosske, es troben visitant el pavelló Germans Escalis per conèixer de primera mà la situació d'aquesta trentena de persones.

La Conselleria va manifestar en un comunicat que ha obert una línia permanent amb els municipis per garantir, així, l'allotjament de les famílies que hagin patit les conseqüències. A més, va subratllar que, una vegada es normalitzi la situació, la Conselleria col·laborarà amb els serveis municipals per ajudar a les famílies a normalitzar la seva situació al més aviat possible.

El departament manté des de primera hora d'avui un contacte directe amb els serveis socials i els alcaldes dels diferents municipis per oferir-los el suport del Govern.