3 de marzo de 2021
4 de abril de 2008

(Ampliació).- Trobat sense vida un banyista alemany que nedava a la Platja d'Es Trenc

PALMA DE MALLORCA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

Un turista de nacionalitat alemanya, de 67 anys d'edat, va ser trobat sense vida aquesta tarda a l'altura de l'illot de la Gavina, després que s'ofegués mentre nedava a la Platja d'Es Trenc (Campos), segons han informat a Europa Press fonts del Servei d'Emergències 112 i de Salvament Marítim.

El succés va tenir lloc aquesta tarda quan l'home va començar a nedar a les proximitats de la Colònia de Sant Jordi i al perdre'l de vista des de la platja, la seva dona es va dirigir al xiringuito de la mateixa, on va donar avís al Servei d'Emergències 112, que al seu torn cridà Salvament Marítim, amb la finalitat que s'iniciés la recerca del banyista.

Així, en les tasques de rescat van participar una embarcació de Salvament Marítim, que va partir de Portocolom, un helicòpter de la Direcció General d'Emergències i diversos agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local. Després de recuperar el cos sense vida del banyista, l'helicòpter, des del que es va albirar el cos, ho va traslladar a la platja, on l'autoritat judicial es va fer càrrec de les diligències, amb l'objectiu de conèixer les causes de la mort.

El matrimoni s'allotjava en un hotel de Paguera, al municipi de Calvià.