24 de octubre de 2019
 • Miércoles, 23 de Octubre
 • 2 de febrer de 2009

  Antich afirma que el Govern manté contactes amb la Generalitat per mantenir els llocs de Spanair a Balears

  Joan Llaneras considera "històries del passat" el finançament irregular del Palma Arena i centrarà el seu treball en la parcel·la esportiva

  PALMA DE MALLORCA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -

  El president del Govern, Francesc Antich, ha afirmat avui que la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori està mantenint contactes amb la Generalitat de Catalunya per defensar "a cada moment" que els llocs de treball de Spanair es quedin a Balears, després de la compra de l'aerolínia per part d'empreses i administracions catalanes.

  En declaracions als mitjans durant la visita que ha fet al Palma Arena amb motiu de la incorporació de Joan Llaneras com a director esportiu de la instal·lació, Antich va fer referència alhora a les investigacions judicials que s'estan portant a terme entorn del presumpte finançament irregular de la construcció del velòdrom, tot i que ha afirmat "no poder aportar res" sobre aquesta qüestió ja que "el tema es troba en tribunals i és la justícia qui té la paraula i està fent el seu treball".

  Pel que fa al nomenament de Llaneras com a director esportiu del Palma Arena, ha expressat el seu agraïment per haver acceptat el lloc al capdavant de la instal·lació, i alhora ha considerat un "orgull tenir una persona referent en el ciclisme que pot aportar moltíssim, tal com ho ha fet fins ara".

  "Això és el que li agrada fer i per tant tots sortim guanyant", va incidir el cap de l'Executiu autonòmic. Alhora, preguntat per la victòria del tenista mallorquí Rafa Nadal a l'Open d'Austràlia, va manifestar que la seva valoració "no pot ser més que positiva" ja que "aconsegueix èxit després d'èxit i és el millor ambaixador que tenim fora".

  En aquesta mateixa línia, ha confiat que la seva trajectòria "serà llarga, tot i que sent tan jove ja està en la cosa més alt". Per aquest motiu, es va mostrar "molt orgullós pels seus esforços, èxits i per ser com és".

  "HISTÒRIES DEL PASSAT"

  Per la seva banda, Llaneras, referint-se a les investigacions judicials, ha afirmat que els assumptes que estan en tribunals són "històries del passat" que no creu que li afecti "per a res, ja que la meva parcel·la és esportiva". En relació amb el seu nou càrrec, ha remarcat que intentarà que el "màxim nombre de persones", entre ciclistes i esportistes d'altres especialitats, gaudeixin del velòdrom, que espera que es converteixi en "referent nacional i internacional".

  També es va referir a l'expectació mediàtica generada amb el seu nomenament i en aquest sentit va manifestar que "aquest boom de mitjans no ve malament". Ha assegurat perquè afronta aquest nou treball com a gestor esportiu "amb ganes i il·lusió per aprendre molt a partir d'ara". Finalment, va manifestar que intentarà gaudir alhora del ciclisme "com espectador, espero que per molts anys".