4 de marzo de 2021
14 de març de 2008

Antich afirma que s'ha reunit amb Nadal i aclareix que "ningú ha renunciat" a cap aspecte de la Llei d'Habitatge

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

El president del Govern, Francesc Antich, ha afirmat avui que aquesta setmana va mantenir una breu reunió amb el president d'UM, Miquel Nadal, en què els dos dirigents van tractar diversos temes, entre ells, el projecte de Llei d'Habitatge elaborat per l'executiu, sobre el qual la formació regionalista ha expressat la seva disconformitat. Antich va subratllar que ara com ara "ningú ha renunciat a cap dels aspectes previstos" a la llei i va afegir que en les pròximes setmanes es pretén consensuar una "visió definitiva" sobre aquesta qüestió.

En una entrevista concedida a Europa Press, Antich va assenyalar que ha tractat juntament al líder d'UM una sèrie de qüestions concernents a la Llei d'Habitatge i va agregar que hi ha "voluntat" per les dues parts i de la resta de formacions que integren el Govern d'"anar avançant en les discrepàncies que existeixen sobre alguns temes" per poder arribar a un punt de consens.

"Seguirem defensant la Llei perquè és una bona forma de donar sortida a aquesta problemàtica. En aquest moment, l'executiu adquireix sòl per actuar de manera immediata i també existeix una adquisició directa per construir al més ràpid possible", va manifestar el president, qui va assenyalar que també s'està aprofundint en les diferents tipologies de sòl per concretar les opcions més adequades a l'hora de construir.

Segons el parer del líder de l'executiu, s'està intentant buscar una fórmula "que serveixi a tots", recordant que caldrà parlar també amb la resta de forces polítiques, perquè "la cosa més important", va dir, és que finalment el Govern porti a terme una determinada actuació per intentar posar fi al problema de l'habitatge a Balears.