8 de marzo de 2021
11 de setembre de 2008

Antich confirma que Joana Barceló serà també la portaveu del Govern i assenyala que no haurà més canvis al seu Executiu

PALMA DE MALLORCA, 11 de setembre (EUROPA PRESS)-

El president del Govern balear, Francesc Antich, va confirmar avui que Joana Barceló serà la pròxima consellera de Feina i Formació i també la nova portaveu de l'executiu autonòmic, càrrecs que assumirà en substitució de Margarida Nájera.

Antich va fer públic el nomenament de Barceló a l'acte de començament de les obres del desdoblament de la línia fèrria entre l'estació d'Inca i la d'Enllaç, on va manifestar que després d'aquests nous nomenaments ja no haurà més canvis en el seu Gabinet.

Alhora, va informar que el secretari general del PSOE a Menorca, Marc Pons, i actual conseller d'Ordenació del Territori serà la personal que ocuparà el càrrec de president del Consell Insular de Menorca, que fins ara ha ostentat Barceló.

Aquesta mateixa tarda, el President del Govern viatjarà a Menorca per presentar a Joana Barceló com futura consellera de Feina i portaveu de l'executiu autonòmic. L'acte tindrà lloc a les 17.00 hores al Consell menorquí.

El president va manifestar que la Conselleria de Treball necessitava al davant d'una persona "potent" com Joana Barceló, qui demà deixarà el seu càrrec com màxima responsable del Consell de Menorca en un ple extraordinari que farà la Institució.

Antich va explicar alhora que, "davant de l'actual conjuntura econòmica", la Conselleria de Feina "ha de jugar un paper fonamental" en els pròxims temps, funció que desenvoluparà la política menorquina.