26 de mayo de 2020
12 de agost de 2008

Antich garanteix que mantindrà el nivell d'inversions malgrat la crisi

PALMA DE MALLORCA, 12 d'agost (EUROPA PRESS)

El president del Govern, Francesc Antich, va garantir avui que malgrat la crisi econòmica que viu la comunitat i el conjunt del país, l'executiu autonòmic mantindrà les inversions previstes i fomentarà especialment les relacionades amb les iniciatives que portin a terme els petits empresaris illencs.

Així ho va assegurar en declaracions a la premsa, en les que va agregar que caldria fer un esforç "important" perquè les obres públiques pendents d'execució es puguin portar a terme "com més aviat", de manera que aquest parada de l'economia que viu l'arxipèlag, es noti "tan poc com es pugui".

En aquest sentit, va assenyalar que aquestes futures actuacions es podran portar a terme, en gran mesura, "gràcies" a la iniciativa de les diferents institucions insulars per accelerar les seves respectives inversions.

En aquest sentit, Antich va assegurar que els Pressupostos de la Comunitat per 2009 donaran prioritat a actuacions per atendre els col·lectius més necessitats de l'arxipèlag i a reforçar el motor econòmic de les illes, com és el turisme.

Antich va realitzar aquestes declaracions durant la seva visita al qual serà el nou centre de salut d'Escola Graduada, a Palma, i que encara es troba en procés de finalització. Finalment, va assegurar que la cosa més important per al Govern ara mateix és "atendre les necessitats de la ciutadania".