3 de marzo de 2021
4 de juny de 2008

Antich inaugurarà demà la carpa 'Berlin descobreix les Illes Balears'

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern, Francesc Antich, juntament amb el conseller de Turisme, Francesc Buils, inaugurarà demà la carpa 'Berlín descobreix les Illes Balears' a Berlín. Aquest acte promocional de les Illes, que tindrà lloc entre els dies 5 i 7 de juny en l'Alexanderplatz de la capital alemanya, inclou espectacles eqüestres amb cavalls menorquins, actuacions musicals i degustacions gastronòmiques.

Segons un comunicat emès avui pel Govern, també participarà en la inauguració el cantant del grup alemany 'Modern Talking' Dieter Bohlen. Així, durant l'acte s'han programat actuacions musicals i un recorregut per les diferents carpes de tallers de nens, d'informació sobre Balears, de productes artesans i degustació de productes autòctons i de 'doma' menorquina.

Alhora, a l'acte 'Berlin descobreix les Illes Balears' participaran els consellers d'Economia, Hisenda i Innovació, Carles Manera; de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, i d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, així com la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló.