18 de marzo de 2019
28 de desembre de 2010

Antich presenta aquest dimarts un conjunt de mesures per impulsar l'ocupació juvenil i la inserció laboral

PALMA DE MALLORCA, 28 Des. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern, Francesc Antich, juntament amb la consellera de Turisme i Treball, Joana Barceló, presentaran aquest dimarts el conjunt de mesures que adoptaran per impulsar l'ocupació dels joves i per a la reactivació i inserció laboral.

Concretament, les noves propostes de l'Executiu d'Antich es corresponen amb tres programes d'actuació que incideixen, especialment, en els col·lectius de joves i d'aturats de llarga durada.

Cal recordar que Balears se situaven el mes de novembre passat en la Comunitat Autònoma amb un major increment de l'atur en taxa intermensual, pujant en 7.288 persones, un 8,6% respecte al mes passat, segons dades facilitades pel Ministeri de Treball.

Així, amb aquest increment, el número total de desocupats a l'arxipèlag al terme del mes de novembre es va situar en 92.049 persones.

Així, Balears encadenava la quarta pujada de l'atur, després de trencar-se l'agost la tendència baixista. L'increment desocupació experimentat a Balears a l'onzè mes de l'any és molt superior a la pujada mitjana registrada pel conjunt de CA (+0,6%).

Amb les noves mesures, el Govern pretén impulsar l'ocupació juvenil i, així, rebaixar el nombre d'aturats menors de 25 anys que el mes de novembre passat era de 10.232, el 14,5% dels aturats.