23 de agosto de 2019
 • Jueves, 22 de Agosto
 • 25 de juny de 2009

  Antich signarà avui l'acord general del Pacte per la Competitivitat, l'Ocupació i la Cohesió Social

  PALMA DE MALLORCA, 25 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El president del Govern, Francesc Antich, signarà avui l'acord general del Pacte per la Competitivitat, l'Ocupació i la Cohesió Social amb la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) i els sindicats CCOO i UGT.

  El Pacte és el resultat dels treballs que han realitzat les Taules d'Economia, Ocupació i Cohesió Social i Turisme. Així, segons ha informat presidència en un comunicat, el 24 de novembre del 2007 el cap de l'Executiu autonòmic i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives ja van signar les bases pel diàleg social.

  Aquestes iniciaven un procés de concertació de polítiques transversals, que afecten tota l'acció del Govern i marcaven el full de ruta de les actuacions i estratègies que estableixen els pilars del que ha de ser el futur model econòmic de creixement de Balears.

  Així, s'han signat 17 acords en temes tan importants com educació, habitatge, ocupació, economia, turisme, R+D+I o drets socials, entre d'altres.

  La firma del Pacte tindrà lloc a les 19.00 hores a la capella del Consolat de Mar. Després d'aquesta i les diferents intervencions, s'atendrà als mitjans de comunicació.