28 de octubre de 2020
23 de setembre de 2019

Apostar pel tramvia o plantar 10.000 arbres, entre les propostes de Hila per combatre el canvi climàtic a Palma

Apostar pel tramvia o plantar 10.000 arbres, entre les propostes de Hila per combatre el canvi climàtic a Palma
El batle de Palma, José Hila, a una roda de premsa. - CORT

PALMA DE MALLORCA, 23 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Palma, José Hila, ha anunciat aquest dilluns diferents mesures per "combatre i mitigar l'impacte del canvi climtic i donar exemple", entre les quals es troben la plantació de 10.000 arbres, l'aposta pel tramvia o la potenciació de l'autoconsum amb la installació de plaques solars en espais municipals.

En roda de premsa, l'alcalde ha mostrat el suport del Consistori a les accions en la lluita contra el canvi climtic i ha assegurat que Cort impulsar de forma transversal "avanos en sostenibilitat per donar resposta al canvi climtic i frenar l'efecte hivernacle".

Així, Hila també ha anunciat l'obertura de nous parcs a la ciutat, la renovació de la flota de l'EMT amb vehicles menys contaminants, la creació dels nous eixos cívics de Nuredunna i Cotlliure i la continuació de la renovació de l'enllumenat públic per reduir el consum energtic de CO2.

"Els més joves ens han llanat un repte que les institucions no podem obviar", ha declarat l'alcalde, que ha afegit que els nens "senten que no tenen cap alternativa perqu el canvi climtic és una realitat i han decidit actuar a escala mundial".

Para leer más