26 de septiembre de 2020
25 de setembre de 2019

ARCA organitza un projecte per apropar el patrimoni a les persones grans

ARCA organitza un projecte per apropar el patrimoni a les persones grans
Un grup del Llar Regna Sofia de l'IMAS visita la seu del Consell de Mallorca. - CONSELL

PALMA DE MALLORCA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), ha organitzat durant aquest mes de setembre el projecte 'Vida activa i patrimoni cultural' de visites culturals dirigit a persones grans que viuen en residències de Mallorca.

Segons han informat, es tracta d'un projecte finançat per la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Departament de Presidència del Consell de Mallorca.

Aquest dimecres la consellera insular de Presidència, Teresa Suárez, la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, i el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Jaume Tortella, han rebut a la seu del Consell a un dels grups que participen en el projecte, i que són usuaris de la residència publica Llar Reina Sofia, gestionada per l'IMAS.

A part d'aquest centre residencial, també han participat en el projecte d'ARCA la residència pública municipal Llar de Calvià, la residència Borenco i la residència Hermanitas dels pobres.

En concret, el projecte proporciona servei d'autocar que trasllada als residents fins al centre històric de Palma i després de la visita els retorna a la residència.

Para leer más