17 de junio de 2019
 • Domingo, 16 de Junio
 • Sábado, 15 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Armengol inaugura el nou aparcament de l'Hospital d'Inca, que duplica la seva capacitat amb 654 places

  Armengol inaugura el nou aparcament de l'Hospital d'Inca, que duplica la seva capacitat amb 654 places
  CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  La presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, ha inaugurat aquest dimarts el nou aparcament de l'Hospital d'Inca que duplica la seva capacitat fins a les 654 places d'aparcament gratuïtes i amb una superfície de 17.000 metres quadrats (m2).

  En declaracions als mitjans, Armengol ha destacat "l'ímpetu" de millora de l'Ajuntament d'Inca, ja que "quan es va planificar no es va pensar en un hospital de les característiques d'una població que va creixent, per la qual cosa s'ha hagut de treballar molt".

  En aquest sentit, cal assenyalar que actualment té assignades 124.000 targetes sanitàries individuals, pràcticament el doble que quan es va obrir per atendre a una població de 70.000 persones.

  Més concretament, l'ampliació que ha costat al voltant de 323.000 euros i dóna resposta "a les necessitats generades per l'increment de la població atesa, l'augment de la plantilla i el creixement de l'activitat assistencial".

  Armengol ha recordat que era una demanda de ciutadans i professionals sanitaris i ha considerat que millorant l'accessibilitat a l'hospital "es donen facilitats i comoditats als pacients i, per tant, també suposa una millora dels serveis de salut".

  El nou aparcament disposa de 21 places per a persones amb mobilitat reduïda i 4 places per a vehicles elèctrics --que entraran en funcionament pròximament, quan s'instal·lin les marquesines amb plaques fotovoltaiques-- i també compta amb 30 places per a bicicletes i 20 per a motocicletes.

  La presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, ha fet aquestes declaracions acompanyada de la consellera de Salut, Patricia Gómez, de l'alcalde d'Inca, Virgili Moreno, i de la directora gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, tots ells també en funcions.

  Contador

  Lo más leído