21 de mayo de 2019
 • Lunes, 20 de Mayo
 • 15 de maig de 2019

  Armengol insisteix en la mobilització de l'electorat perquè "cal tornar a omplir les urnes" el 26 de maig

  Armengol insisteix en la mobilització de l'electorat perquè "cal tornar a omplir les urnes" el 26 de maig
  PSIB

  PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  La candidata del PSIB a revalidar la presidència del Govern, Francina Armengol, ha fet una crida a la "màxima mobilització" en els comicis del 26 de maig, ja que segons ha sostingut, el projecte socialista és l'"únic que pot garantir avanços i qualitat de vida per a tots".

  "El 28 d'abril aconseguirem una victòria històrica però això no està fet, perquè el 26 de maig puguem governar hem d'anar a votar, perquè les urnes estan buides i les hem de tornar a omplir", ha recordat Armengol durant un acte de campanya en el qual s'ha presentat la candidatura de Rafel Fernández a l'Ajuntament de Capdepera.

  Sobre el municipi, la també secretària general del PSIB ha avançat que, si governa després de les eleccions autonòmiques, en la propera legislatura s'efectuaran inversions en zones turístiques, com a Cala Rajada.

  A més, ha assegurat que el Centre d'Atenció Primària de Cala Rajada és "necessari" i "serà una realitat" en la propera legislatura mentre que, respecte a habitatge públic, ha assenyalat que durant el seu mandat "s'han recuperat 25 habitatges públics" a Capdepera.

  "El PSOE va néixer fa 140 anys i des de llavors hem defensat els drets, les llibertats, la democràcia, la justícia social i la igualtat, valors més necessaris que mai", ha manifestat Armengol.

  ACTE A ARTÀ

  D'altra banda, el cap de llista del PSIB en les llistes al Parlament ha assegurat que els socialistes són "els únics que poden parar el pacte de la dreta i l'extrema dreta" durant un acte celebrat aquest dimarts a Artà en el qual s'ha presentat la candidatura encapçalada per Manolo Galán al Consistori del municipi.

  En aquest sentit, Armengol s'ha compromès a realitzar les millores del centre de salut Nuredduna d'Artá "a principis de la propera legislatura", igual que l'ampliació de l'Hospital de Manacor.

  En matèria de protecció del territori, la candidata socialista a la reelecció a la presidència del Govern ha expressat el seu "desig" de fer realitat l'ampliació del Parc de Llevant per "desplegar" les lleis Contra el Canvi Climàtic i de Residus.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído