24 de mayo de 2019
 • Jueves, 23 de Mayo
 • 15 de maig de 2019

  Armengol lamenta la mort de l'escultor Antonio Hormigo i diu que les Illes "perden a un referent de l'art"

  EIVISSA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha traslladat aquest dimecres el seu condol a la família i amics de l'escultor Antonio Hormigo, mort a Eivissa a l'edat de 86 anys, i ha considerat que les Illes "perden a un referent de l'art" amb la seva mort.

  Així s'ha pronunciat la líder de l'Executiu balear en el seu compte de Twitter, on també ha afegit que "la seva obra quedarà per sempre".

  D'altra banda, també l'Ajuntament d'Eivissa ha expressat la seva tristesa per la mort de l'escultor, nascut a Sant Antoni el 1933.
  Segons han recordat, Hormigo va col·laborar en nombroses ocasions amb el Museu d'Art Contemporani. Era autodidacta i va mostrar un "estil inconfusible" a l'hora de treballar la fusta, sempre procedent d'arbres autòctons de l'Illa.

  Al costat d'altres artistes va fundar el conegut com a Grup 77 amb el qual va exposar en llocs com Alemanya. Les seves obres van aparèixer també en retrospectives organitzades pel MACE sobre l'art eivissenc dels anys 60 i 70. La seva última exposició en el municipi va ser en l'avantsala del saló de plens de l'Ajuntament el 2018.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído