25 de mayo de 2019
 • Viernes, 24 de Mayo
 • 16 de maig de 2019

  Armengol: "Les actuacions de remolc i extinció de l'incendi del 'Grande Europa' han estat un èxit"

  Armengol: "Les actuacions de remolc i extinció de l'incendi del 'Grande Europa' han estat un èxit"
  CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

  La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat el matí d'aquest dijous el buc 'Grande Europa' atracat el port de Palma, després que aquest s'incendiària al sud de la Badia de Palma i fos remolcat fins a la capital mallorquina.

  Segons ha informat Presidència, l'Armengol s'ha desplaçat el port per "conèixer i mantenir-se informada" dels detalls de l'arribada del navili 'Grande Europa'.

  La presidenta, per la seva banda, ha considerat en el seu compte de Twitter que "les actuacions de remolc i extinció de l'incendi del vaixell 'Grande Europa' han estat un èxit", per la qual cosa ha agraït "als professionals de totes les administracions que, amb un treball coordinat, han actuat amb eficiència i eficàcia".

  Cal recordar que Armengol va assegurar aquest dimecres estar en "permanent contacte" amb el Govern per coordinar les actuacions que anessin necessàries i trobar la millor solució després de l'incendi.

  Armengol va estar "des de primera hora del matí" seguint l'evolució de l'incendi. Precisament, es va absentar d'un acte de campanya del PSIB al que tenia previst acudir per seguir l'evolució de la situació.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído