22 de octubre de 2020
11 de abril de 2019

Armengol ressalta a 'Hitec Europe' que Balears "està preparada" per ser "líder" en economia del coneixement

Armengol ressalta a 'Hitec Europe' que Balears "està preparada" per ser "líder" en economia del coneixement
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous que Balears "est preparada" per ser "líder" en economia del coneixement i en inversió tecnolgica hotelera i ha assegurat que l'Executiu balear aposta per la "sostenibilitat ambiental, social i turística" per allargar la temporada turística i diversificar l'oferta.

Així s'ha expressat Armengol durant la seva intervenció al congrés internacional sobre indústries hoteleres 'Hitec Europe' que s'ha celebrat els dies 10 i 11 d'abril en el Palau de Congressos de Palma.

La líder del Govern ha assegurat que l'Executiu balear ha allargat "fins als nou mesos" la temporada turística a Mallorca amb una oferta turística que, segons ha defensat, va "més enll" del model tradicional de sol i platja.

A més, s'ha referit a l'aprovació del Parlament de la Llei de Canvi Climtic i de la Llei de Residus per reafirmar el "compromís" del Govern amb la "sostenibilitat" i, en aquest sentit, ha ressaltat la "implicació" del sector turístic i privat per treballar "en la mateixa línia".

"INNOVACIÓ DE LA INDÚSTRIA HOTELERA"

Per la seva banda, la secretria d'Estat de Turisme, Bel Oliver, s'ha referit al creixement experimentat pel sector tecnolgic en el sector turístic i, més concretament, a la "innovació de la indústria hotelera" per aconseguir un turisme "més sostenible i més rentable".

Així, Oliver ha situat el sector hoteler "al centre" de la "revolució tecnolgica" i, en aquest sentit, ha esmentat el "compromís" del Govern amb la intelligncia turística a través de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intelligents per "generar les bases" d'un model turístic "basat en la intelligncia i la tecnologia".

Des de l'organització de 'Hitec Europe' han avanat que Palma ser la seu de la conferncia de l'any que ve i han posat de relleu "l'xit" d'aquesta tercera edició a la qual han assistit 767 persones procedents de 34 pasos i 65 companyies i empreses del sector hoteler i tecnolgic.