20 de octubre de 2020
23 de setembre de 2019

Armengol veu "absolutament preocupant" la fallida de Thomas Cook i anuncia que demà es reuniran amb Reyes Maroto

Armengol veu "absolutament preocupant" la fallida de Thomas Cook i anuncia que demà es reuniran amb Reyes Maroto
La presidenta del Govern de Balears, Francina Armengol. - PARLAMENT

PALMA DE MALLORCA, 23 Sep. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha titllat aquest dilluns "d'absolutament preocupant" la fallida de Thomas Cook i ha anunciat que les Comunitats Autnomes afectades, com Balears, es reuniran aquest dimarts amb la ministra d'Indústria, Comer i Turisme, Reyes Maroto, "per analitzar la situació".

Així ho ha indicat la líder de l'Executiu balear durant una entrevista al programa 'Els Dematins' d'IB3 Televisió, recollida per Europa Press, on també ha assenyalat que el Govern ha estat treballant durant el cap de setmana passat amb els empresaris hotelers afectats per la fallida per intentar que aquesta "no es portés a terme i trobar recursos per frenar-la".

No obstant aix, "no ha estat possible" evitar la fallida de la companyia, per la qual cosa ha indicat que el Govern central est treballant amb els Executius autonmics afectats i amb els hotelers per abordar "com es duu a terme la repatriació de tots els turistes i analitzar la situació amb més profunditat".

Armengol, qui ha indicat que és massa aviat per determinar una xifra concreta de persones afectades per aquesta situació, ha reconegut que tindr un "impacte global molt important en la comunitat".