19 de junio de 2019
 • Martes, 18 de Junio
 • 13 de juny de 2019

  Arrenca el rodatge de White Lines, la nova sèrie per Netflix del creador de 'La casa de papel'

  Arrenca el rodatge de White Lines, la nova sèrie per Netflix del creador de 'La casa de papel'
  NETFLIX

  MADRID, 13 Jun. (EUROPA PRESS) -

  'White Lines', la nova sèrie d'Álex Pina, creador de 'La casa de papel', ha arrencat el seu rodatge a diferents localitzacions de Balears, com Mallorca o Eivissa. La ficció de Netflix té planejat finalitzar la seva filmació el proper mes d'octubre.

  'White Lines' narra la investigació empresa per una dona quan el seu germà, un DJ de Manchester, apareix mort 20 anys després d'haver desaparegut a Eivissa. Aquesta cerca l'arrossegarà a un món de discoteques i mentides, on la gent viu al límit.

  La sèrie, protagonitzada per Juan Diego Botto i Marta Milans, també compta en el seu repartiment amb Laura Haddock, Nuno Lopes, Daniel Mays, Laurence Fox i Angela Griffin. En la seva primera temporada, la ficció comptarà amb deu episodis de seixanta minuts de durada.

  La direcció de 'White Lines' és a càrrec de Nick Hamm, Luis Prieto i Ashley Way. Al costat de Cristina López Ferraz, de Vancouver Media i Chris Croucher, el propi Pina també és productor de la sèrie, mentre que Andy Harries i Sharon Hughff són els productors executius per Left Bank Pictures.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído