21 de octubre de 2020
11 de abril de 2019

Balboa vol "exportar a Madrid" els "acords progressistes" aconseguits a Balears

Balboa vol "exportar a Madrid" els "acords progressistes" aconseguits a Balears
EUROPA PRESS

PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha defensat que l'objectiu de la coalició és "exportar a Madrid" els "acords progressistes" aconseguits a Balears.

"Avui comencem el que és la campanya, arrenquem aquesta aventura que per a nosaltres est basada en dues qüestions: els voluntaris que collaboren amb nosaltres i ens ajuden manener aix i els resultats que han donat els 'Acords pel Canvi' durant aquests anys", ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació.

En aquesta línia, ha assegurat que Veus Progessistes representa "un model de defensa de la democrcia, dels valors de l'esquerra", així com una forma de "fer política a través de l'escolta activa, la inclusió i la consulta".

Per la seva banda, la candidata de la coalició al Senat, Rosa Cursach, ha destacat que la campanya est feta "des de la coherncia del que és MÉS i Veus Progressistes", és a dir, "una fora creativa, propera i basada en la mobilització i la participació ciutadanes".

"La nostra campanya est feta per un equip multidisciplinari i un munt de voluntaris. Estem innovant en xarxes socials, la línia grfica i alguns elements trencadors com la plataforma Mésflix", ha apuntat.

Finalment, ha subratllat que hi ha "centenars de voluntaris i membres de les assemblees territorials que fan possible aquesta campanya muntant actes, repartint propaganda i informant", entre altres qüestions.

Para leer más