26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Balears compta amb dues noves fiscals que han jurat el seu càrrec en un acte celebrat en el TSJIB

  Balears compta amb dues noves fiscals que han jurat el seu càrrec en un acte celebrat en el TSJIB
  TSJIB

  EIVISSA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  Dues noves fiscals amb destinació a Balears han jurat el seu càrrec al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat, en un acte celebrat aquest dimarts i que ha estat presidit per Antoni Terrasa, membres de la Sala de Govern de l'alt tribunal, el fiscal superior Bartomeu Barceló i el tinent fiscal de Balears, Ladislao Roig.

  Les dues alumnes del Centre d'Estudis Jurídics han estat nomenades advocades fiscals després de la finalització del curs teòric-pràctic de selecció corresponent a les proves selectives d'accés a la Carrera Judicial i Fiscal convocades per un acord de la comissió de selecció de 10 de juliol de 2017.

  El passat mes de maig, ha informat el TSJIB, es va convocar el concurs per a la provisió de destinacions desertes a la plantilla orgànica del ministeri fiscal per als alumnes que han superat el procés selectiu de la carrera fiscal.

  Almudena Vallejo Oñate és des d'ara advocada fiscal de la secció territorial de Maó, Menorca. Així mateix, Sofia Marchena és l'advocada fiscal de la Fiscalia d'Àrea d'Eivissa.

  Contador

  Lo más leído