19 de junio de 2019
 • Martes, 18 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Banca March defensa la sostenibilitat del seu model de negoci

  L'entitat reforça els seus llaços amb la comunitat acadèmica a través de la revista 'Global Policy'

  Banca March defensa la sostenibilitat del seu model de negoci
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  MADRID, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  Banca March, l'única entitat bancària de propietat 100% familiar a Espanya, ha defensat el seu model de negoci i la seva sostenibilitat en el procés de transformació tecnològica, enfront de les estratègies de la rendibilitat de curt termini, tal com ha explicat la seva vicepresidenta, Rita Rodríguez Arrojo.

  "En 2016, vam emprendre un procés de transformació per preparar l'entitat davant els reptes que la tecnologia, la regulació i els nous competidors ens enfronten, però sense moure'ns un àpex de la nostra filosofia centenària i singular", ha detallat Rodríguez Arrojo en la trobada 'Millors pràctiques i govern corporatiu en el sector bancari', celebrat a Madrid.

  "Seguim fidels al nostre model de negoci especialitzat, conservador en riscos i basat en unes ràtios fonamentals de liquiditat i solvència al capdavant del sector a escala europea", ha detallat la vicepresidenta de Banca March, que ha apostat per "prioritzar el model de negoci i la seva sostenibilitat" enfront de la "rendibilitat de curt termini".

  L'entitat cerca "el creixement conjunt amb tots els grups d'interès, que aporti valor no només a accionistes, sinó també als professionals que treballen en ell, als clients i a la societat en general", ha detallat la vicepresidenta de Banca March.

  LLAÇOS ACADÈMICS

  En la trobada, acadèmics i experts en l'àmbit financer van presentar treballs sobre els desafiaments del sector bancari en àrees com la supervisió bancària, la remuneració d'executius i el bon govern; la cultura bancària i lideratge; la gestió del risc i el comportament; la regulació i supervisió; les 'fintech' i tendències tecnològiques en el sector bancari, entre d'altres.

  "Estem convençuts de l'alt valor de les aportacions que la comunitat acadèmica pot fer al sector financer", ha assenyalat Rodríguez Arrojo, que ha animat als investigadors a donar "llum per a un sistema econòmic més sostenible i integrador".

  Banca March, en col·laboració amb la revista Global Policy, va llançar al maig una convocatòria per a la presentació de treballs acadèmics, que s'inclouran en un suplement especial de la revista, previsiblement al desembre.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído