18 de noviembre de 2019
 • Domingo, 17 de Noviembre
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • 4 de setembre de 2009

  Barceló diu que "no hi ha prevista cap remodelació" tot i que la "responsabilitat directa és d'Antich"

  PALMA DE MALLORCA, 4 Sep. (EUROPA PRESS) -

  La portaveu del Govern, Joana Barceló, ha afirmat avui que el Consell de Govern treballa "sense tenir prevista cap remodelació" de l'executiu autonòmic ara mateix, tot i que sí ha valorat que, en tot cas, la "responsabilitat directa" recau sobre el president, Francesc Antich.

  Així ho ha manifestat en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, en què va incidir que aquest aspecte no ha estat comentat en absolut" a la reunió d'avui de l'executiu, després que als últims dies "hi hagi sorgit en els mitjans de comunicació" aquesta possibilitat, en què es van estudiar com a possibles sortides de l'executiu a les conselleres d'Educació i Cultura i Interior, Bárbara Galmés i Maria Ángeles Leciñena, respectivament.

  Tot i això, ha matisat que amb una remodelació de l'executiu implicaria una reestructuració del sector públic, que comportaria una política d'"austeritat i estalvi" en l'administració autonòmica. Alhora, va incidir que aquesta reestructuració seria "difícil" ja que hi ha organismes com consorcis que "no només depenen de l'executiu autonòmic", de manera que la tasca seria "més complicada i portaria més temps".