28 de marzo de 2020
17 de març de 2008

Bartolomé Servera resulta reelegit en el lloc de president d'Afedeco amb el suport favorable de tots els associats

PALMA DE MALLORCA, 17 de març (EUROPA PRESS)

El president d'Afedeco, Bartolomé Servera, va resultar reelegit aquesta tarda en el càrrec per als pròxims quatre anys en el transcurs del procés electoral que va celebrar la patronal i al qual només es va presentar una única candidatura, l'encapçalada per Servera, pel que no va caldre la votació dels representants d'una trentena d'associacions que van acudir a la seu de la patronal.

En declaracions a Europa Press, Servera va indicar que la seva candidatura va comptar amb el "100 per cent" de suports dels representants de les associacions, després de la qual cosa va expressar la seva "satisfacció" per poder ocupar aquest càrrec els pròxims quatre anys. Servera ha estat president d'Afedeco els darrers quatre anys, mentre que a l'anterior període (de 2000 a 2004) va desenvolupar el càrrec de vicepresident, quan el lloc de president va correspondre a Pau Bellinfante.

A la cita electoral van acudir representants d'unes 30 associacions, i després de la proclamació de la candidatura de Servera, els assistents van abordar qüestions "de futur".

Afedeco està integrada per 52 associacions. La candidatura de Servera té tres vicepresidències, que ocuparan, de la mateixa manera que fins ara, Pere Mesquida, Pedro Gonzalo i Juan Travé, mentre que el càrrec de tresorer ho desenvoluparà Vicens Matas. Després de l'elecció del president, aquest disposa d'un breu període de temps per designar els membres de la Junta General que integraran el comitè.