26 de octubre de 2020
28 de juny de 2010

Basagoiti acudeix aquest cap de setmana a Eivissa per participar a l'Escola d'Estiu de NNGG de les Balears

EIVISSA, 28 Jun. (EUROPA PRESS) -

El president del Partit Popular del País Basc, Antonio Basagoiti, l'exportaveu del Govern espanyol a l'Executiu de José María Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, i el president dels populars de les Illes, José Ramón Bauzà, elaboraran aquest cap de setmana a Eivissa el programa electoral del partit a Balears.

Aquests polítics participaran, juntament a més de 180 joves del partit, procedents de les quatre illes de l'arxipèlag i de diversos punts d'Espanya, en la 5a Escola d'Estiu de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears.

En aquestes jornades, que començaran oficialment el dia 2 (tot i que el responsable de Joventut i Esport del PP balear, Javier Morente, farà una ponència un dia abans) i s'acabaran el diumenge 4 de juliol, es portaran a terme activitats lúdiques i esportives, tallers i debats conjectures dels quals serviran de base per dissenyar el programa electoral de la formació de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals de 2011.

Aquestes jornades serviran també a Noves Generacions (NNGG) per "preparar l'estratègia política" que portaran a terme en els pròxims comicis, ha explicat el president de la branca jove del PP a Eivissa, Rafael Triguero, que ha presentat l'escola d'estiu juntament amb el president del partit a l'illa, Miguel Jerez, i el president de NNGG a Balears, Llorenç Galmés.

Els populars analitzaran en aquests tallers "les preocupacions i les necessitats dels ciutadans de les Illes", ha avançat Triguero. "Problemes tan importants per als joves com la falta d'ocupació i el difícil accés a l'habitatge serà tema de debat en aquestes jornades", ha remarcat el líder de NNGG a Eivissa.

"JOVES I PREPARATS"

Galmés, per part seva, ha informat que el títol d'aquesta escola d'estiu és 'Joves i preparats'. "Els participants en aquestes jornades seran joves de menys de 30 anys interessats en la política", ha afegit .

El tret de sortida tindrà lloc divendres a les 10.00 hores amb l'arribada dels participants de Menorca, Formentera i Mallorca. A les 16.30 hores, Raimundo Prats, president de NNGG de Vila, Jaime Fernández, secretari general de la Junta Insular de NNGG d'Eivissa, Alejandro Jurado, secretari general de NNGG de les Balears i Antoni Estarellas, vicesecretari d'Organització del PP balear, inauguraran les jornades.

A les 17.30 hores es farà una taula rodona amb responsables de diversos mitjans de comunicació d'Eivissa. A les 19.00 hores es presentarà la nova pàgina web de NNGG a les Illes. Un portal "molt més dinàmic i participatiu", segons Galmés, qui ha considerat que es tracta d'una eina "molt més accessible i representativa de les quatre illes".

Dissabte començarà a les 10.30 hores amb la conferència 'Comunicar per convèncer, les claus de la comunicació política', a càrrec de Sonia Navas, cap de Premsa del PP balear. A les 11.30 es portarà a terme una taula rodona titulada 'Política i societat', en què intervindran José Ramón Bauzà, Antonio Basagoiti, la diputada del Parlament basc, Maria del Mar Blanco.

A les 15.30 es farà un taller de lideratge polític a càrrec de Marisa Barral, psicòloga, docent i organitzadora de desenvolupament organitzacional. El vicesecretari de Mobilització Social de NNGG de les Balears i president de la Junta Local de Palma, Antoni Bauzà, presentarà aquesta activitat.

Les jornades tiraran el tancament diumenge a les 11.30 hores amb un acte en el qual participaran Miguel Ángel Rodríguez, Àngel González, secretari general de NNGG nacional, Miquel Ramis, secretari general del PP balear, Rafael Triguero i Llorenç Galmés i Miguel Jerez.

El treball desenvolupat durant aquests dies servirà també perquè NNGG elabori un document que presentarà al president del Govern, Francesc Antich, "perquè segueixi treballant fins al final de la legislatura".