26 de mayo de 2020
19 de setembre de 2008

El Bloc critica el "cinisme" del PP per donar "lliçons" sobre com actuar en casos de corrupció

PALMA DE MALLORCA, 19 de setembre (EUROPA PRESS)

El grup parlamentari Bloc per Mallorca-PSM Verds ha criticat avui el "cinisme" del Partit Popular (PP), en entendre que la formació actua de manera "hipòcrita" en donar "lliçons" a d'altres partits de com caldria actuar davant de casos de corrupció, com el de Son Oms.

Així ho va expressar el diputat parlamentari del Bloc, Antoni Alorda, preguntat sobre les últimes detencions en relació amb aquest cas, ha reconegut que si els populars desitgen donar la seva opinió sobre aquesta qüestió, és "necessari" que es realitzi una "neteja" en la seva cúpula directiva.

D'aquesta manera, Alorda va sostenir que és el moment perquè el PP realitzi una "reflexió important", i prengui a partir d'aquest moment, decisions congruents "en tots els aspectes", ja que va posar èmfasi que el partit és un "complet despropòsit".

Per la seva banda, el diputat del Bloc Miquel Àngel Llauger va argüir que el que "queda per fer" és esperar que la Justícia faci el seu treball, al mateix temps que va informar de què l'agrupació a la qual pertany valorarà una vegada s'hagi conclòs la investigació, doncs va remarcar que cal ser "molt prudents".