26 de enero de 2020
 • Sábado, 25 de Enero
 • 7 de abril de 2008

  El Bloc critica a la Conselleria de Turisme per destinar 500.000 euros al 'Canto del Loco' per a promocionar les Illes

  PALMA DE MALLORCA, 7 Abr. (EUROPA PRESS) - -

  El Bloc per Mallorca ha criticat avui la decisió de la Conselleria de Turisme de destinar 500.000 euros a la promoció de les Illes Balears a través dels concerts del grup musical 'El Canto del Loco', perquè considera que "suposa una inversió desorbitada i que no representa una decisió encertada des del punt de vista cultural ni d'estratègia turística".

  Així ho ha assenyalat avui el portaveu adjunt del Grup parlamentari del Bloc, Miquel Àngel Llauger, per a qui aquesta mesura "és un error" ja que "no contribueix a promocionar la cultura pròpia de les Illes".

  Respecte als objectius relacionats amb la promoció turística de les Balears, Llauger va apuntar que "probablement, el perfil dels assistents als concerts d'aquest grup de música no sigui el més adequat com públic destinatari d'una campanya per aconseguir que nous turistes visitin les nostres Illes".

  D'altra banda, el portaveu del Bloc va criticar el fet que amb aquesta decisió no es contribueixi a promoure la cultura pròpia de les Balears ja que, va afirmar 'El Canto del Loco' "és un grup que no té cap vinculació amb les Illes Balears", pel que va considerar que "hauria estat més lògic intentar promocionar un grup d'aquí".

  "La decisió és totalment incomprensible si tenim en compte que actualment hi ha grups de música de les Balears que canten en català i que estan aconseguint un èxit i un reconeixement notable en l'àmbit estatal", va postil·lar sobre aquesta qüestió.